Beklenen Festivalde Yasaklar Var ALANYA

Beklenen Festivalde Yasaklar Var ALANYA
Alanya sabırsızlıkla beklenen o güzel festivalde yasaklar olduğu bildirildi bu bildiri geldiğinde vatandaşlar merak içinde kaldı işte konuya ilişkin detaylar.

Alanya şehri tarih boyu harika şeylere sahne olmuş tarihsel etkinlikleri kültürel etkinlikleriyle gerek yerel halkı gerekse o bölgeye akın eden turistleri mest etmeye devam etmiştir işte bu güzel şehrin geleneksel eğlencelerinden biri daha işte ayrıntılar.

Alanya’nın 27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. Geleneksel Gökbel Yayla Şenliğinde vatandaşların huzur ve güvenliği ile orman yangınlarının önlenmesi amacıyla bir dize önemler alındı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı'nın talebi ve Alanya Kaymakamlığı'nın onayıyla bir takım yasaklar getirildi bu yasaklar sorunsuz bir şenlik amaçlamaktadır.

Alanya halkının sabırsızlıkla beklediği bu festivalde alınan alınan bu güzel önlem etkinliğin sorunsuz ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini amaçlamaktadır.

Alanya’nın Gökbel Yaylası’nda 27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 18’inci Geleneksel Gökbel Yayla Şenliği’nde Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’nın talebi ve Alanya Kaymakamlığının onayıyla vatandaşların ruhsatlı bile olsa silah taşımaları ve bulundurmaları yasaklandı.

Bu karar etkinliğin huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak telafisi mümkün olmayacak olayları ve olası orman yangınlarını önlemek amacıyla alındı.

Alanya halkının heyecanla beklediği festivalde alınan bu önlem bölge halkının güvenliği ve refahı için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.