Benzinde Ciddi İndirim Geldi

Benzinde Ciddi İndirim Geldi
Benzin fiyatlarına indirim geldi bu indirim miktarı ciddi miktarları kapsadı işte detaylar.

Benzin fiyatlarına indirim geliyor benzin fiyatları hafta başında indirimle duyuldu.

Motorin fiyatlarına da herhangi bir indirim değişim olmayacağı bilgisi görünen bilgiler arasında yer aldı.

Akaryakıt sektörünün sunduğu bilgi kaynaklarına göre bakıldığında 4 Ağustos olarak 2024 tarihi gereği bu gece benzinde litre fiyatına yaklaşık oran olarak 1 TL 73 kuruş gibi bir indirim gelmesi ön görülüyor.

Bunun yanında motorin fiyatlarında ise pazartesi gecesinde herhangi bir değişim olmayacağı da bilinmektedir. İstanbul fiyatı 43, 47 lira olarak Ankara fiyatları ise 44 lira 01 kuruş görünüyor. Onun yanı sıra İzmir de ise 44 lira 46 kuruş olarak görünecektir.

Bu verilen fiyatlar ise ilçe bazında değişkenlikler gösterebiliyor ilçe bayi bazında bazı değişimler ise farklılıklara yol açabiliyor.

Son olarak Ortadoğu da yaşanan gerilimin ise önümüzdeki günleri kapsayan şekilde akaryakıt fiyatları bu sebepli artışlarda yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.