Binlercesi Denize girdi Burası Akdeniz Değil

Binlercesi Denize girdi Burası Akdeniz Değil
Sıcak öyle bunalttı ki insanlar hafta sonu burayı deniz lokasyonlarının kalabalığının iki katına çıkarmayı başardılar. Binlercesi denize girince ortaya Antalya da görünen manzaralardan eşsiz bir görüntü çıktı.

Turizm şehirlerini aratmayacak kadar güzel mavi bayraklara sahip plajlar bu hafta sonu dolup dolup taşmasını bildi ve insanlar kendilerine en yakın yer olarak gördükleri b yeri doldurdular.

Plaj ve kalabalık öylesine güzeldi ki insanlar adeta duyan bir birine haber vermişcesine bir birlerine haber vermeye devam ettiler gün boyu manzara resimde göründüğü gibi oldu.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki mavi bayraklı plajlar, hafta sonu İstanbul, Sakarya ve çevre illerden gelen binlerce tatilciyle doldu. Kerpe, Cebeci, Kumcağız, Bağırganlı, Kovanağzı ve Seyrek plajlarını tercih eden ziyaretçiler, otel, pansiyon ve kamp alanlarında konaklarken, günübirlik gelenler de plajları doldurdu. Kandıra'ya arkadaşıyla gelen Kemal Tümer, bölgenin temizliği ve keyifli atmosferi nedeniyle burayı tercih ettiğini belirtti. Ali Özdemir ise ailesiyle birlikte mavi bayraklı plajların sunduğu olanaklardan yararlandıklarını ve burayı Antalya ve Akdeniz sahillerine alternatif olarak gördüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.