Bizim otellerimiz daha güzel o zaman millet niye Yunanistan'a gidiyor?

Bizim otellerimiz daha güzel o zaman millet niye Yunanistan'a gidiyor?
 Yazar / Alanya Medya
Türkiye Her şeyden önce her şey dahil tatilin Avrupa'daki en büyük temsilcilerinden. Turizm denince bizim turizm yatırımcısının aklına koca koca oteller dev havuzlar geliyor. İşte hatamız da burada başlıyor.

Turizm dendiğinde millet aklımıza genelde dev gibi oteller koca koca havuzlar her şey dahil oteller ve tıka basa tabak doldurulan açık büfeler gelmektedir.

Bazılarımız Ya ne olacaktı diyebilir. Ancak bu Turizm türü ülkemizde çok yüksek ücretler talep eden bir sektördür.

Bu sebepten tüm dünyada millet daha mütevazi daha uygun ve daha çok sürümden kazanan turizm kültürü olan Yunanistan'a gidiyor. Tarihi binaları görmeye, endemik türdeki canlıları keşfetmeye, ücretsiz tertemiz plajlarda yüzmeye ve Yunan mutfağını tatmaya dünyanın birçok yerinden insan Akın Akın Yunanistan'a gidiyor.

Evet bizim otellerimiz Tabii ki daha iyi ama o kadar. Bizde fiyatlar çıldırmış durumda. Euro ile yiyip içmenize rağmen Yunanistan'da 3 kişi parasına Türkiye'deki tatil bölgelerinde bir kişinin karnını doyurması çok zor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.