Bodrum-Çeşme-Antalya Bu Yılki Resim Her Yılkinden Çok Uzak

Bodrum-Çeşme-Antalya Bu Yılki Resim Her Yılkinden Çok Uzak
Resmen umduğunu bulamama derler ya işte Antalya Çeşme ve Bodrum bu yıl bu manzaralarla baş başa kaldı ve de bu yıl kesinlikle bu şehirler turizm açısından sıkıntılı idi işte detaylar.

Antalya Çeşme Bodrum bu üç harika turizm cenneti şehrimizde bu yıl istenen umulduğu gibi gitmedi ve turizm açlığı çekti bu şehirler adeta.

Oysa geçmişte iğne atsan yere düşmeyen sokaklar pazarlar ve şehrin o güzel meydanları artık neredeyse sinek avlar hale gelmiş durumda işte detaylar.

Biletbayisi adresinin açıklamasına göre bu yaz Türkiye’nin plajları ve seyahat rotaları tatilciler arasında büyük ilgi gördü. Antalya Bodrum Çeşme ve Marmaris gibi destinasyonlar yoğun talep aldı. Antalya’nın Kaputaş Plajı beyaz kumları ve turkuaz denizi ile turistlerin gözdesi olurken; Fethiye’deki Ölüdeniz mavi bayraklı plajları ve su sporlarıyla yamaç paraşütü tutkunlarını çekti.

Dalyan’daki İztuzu Plajı ise caretta carettaların yuvalama alanı olarak doğaseverlerin ilgisini çekti. İzmir’in Alaçatı plajları rüzgar sörfü ve tarihi taş evleriyle tatilcileri cezbetti. Seyahat rotalarında Kapadokya balon turları ve peri bacaları ile fotoğraf meraklılarının favorisi olurken Karadeniz yaylaları doğayla iç içe tatil arayanların tercihi oldu.

Ege’nin Şirince Akyaka ve Foça gibi köyleri ise sakin ve kültürel zenginlik arayanların gözdesi haline geldi. Yunan Adaları kısa kaçamaklar için ideal destinasyonlar arasında öne çıktı.

2024 yazında uçak bileti satışlarında rekor kırıldı; hem iç hatlarda hem de dış hatlarda yoğun talep oluştu ve uçuşlarda doluluk oranları en üst seviyeye ulaştı.

Bu durum otobüs bileti satışlarında ve araç kiralama hizmetlerinde de belirgin bir artışa neden oldu ve aileler çiftler esnek adeta rahat bir tatil deneyimi için araç kiralama hizmetlerine yoğun ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.