Bunu hiç beklemiyordun Sürpriz gibi oldu ANTALYA

Bunu hiç beklemiyordun Sürpriz gibi oldu ANTALYA
Türkiye güzelliklerinden fazlasıyla nasibini alan Antalya şehri son dönemde o hızla düşüşe uğrayan olay yüzünden can sıkıntısı içinde devam ediyor işte detaylar.

Ülkemiz turizm cenneti niteliğindeki güzel Antalya şehrinde son dönemde bambaşka bir sorun baş göstermiş durumda ancak öncesinde gelişen birtakım olaylar da bunda öncülük etmiyor değil örnek vermek gerekirse fahiş fiyatlar desek siz de bu kadarını çözmüş olacaksınız işte detaylar.

Antalya'da turizm sektöründe yaşanan kriz fiyat artışları nedeniyle hem yerli hem yabancı turistlerin başka ülkelere yönelmesiyle derinleşti. Bu durum yerel esnaf ve sağlık sektörü dahil birçok sektörü olumsuz etkiledi. Özellikle turizm bölgelerindeki eczaneler ciddi zarar gördü; kar oranları %75'ten %25'e düştü. Antalya Eczacı Odası Başkanı İsmail Erçin birçok eczanenin kira ödeyemediği için kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu artan Euro ve Dolar kurları nedeniyle hastaların ilaca ulaşmakta zorluk çektiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.