Deniz temizliği şaşırtıcı güzellikte duyan akın ediyor

Deniz temizliği şaşırtıcı güzellikte duyan akın ediyor
 Yazar / Alanya Medya
Ne Bodrum Ne başka bir yer buradaki deniz temizliğini duyan gören şaşkın şekilde bir başkasına aktarıyor ve burası şuan turist kaynıyor işte detaylar.

Balıkesir’in en küçük ilçelerinden biri olan Avşa Adası bu yaz sezonunda adeta bir turizm patlaması yaşıyor. Mavi Bayrak programına bu yıl ilk kez dahil olan Avşa temiz denizi ve güvenli plaj olanaklarıyla dikkat çekiyor.

Plajda WC duş soyunma kabinleri cankurtaran hizmeti ve engelli parkuru gibi imkanlar sunularak ziyaretçilere konforlu bir tatil imkanı sağlanıyor. Özellikle kayalıklardan arınmış yavaş yavaş derinleşen denizi aileler için büyük bir çekim merkezi oluşturuyor.

Temmuz ayında günlük 150 bin ziyaretçiyi ağırlayan ada ağustos ayında bu sayıyı 200 bine çıkardı. Avşa’nın dünya çapında ünlü plajları uygun fiyatlı pansiyonları ve hareketli gece hayatı hem yerli hem de yabancı tatilcileri cezbediyor.

İstanbul Tekirdağ ve Erdek’ten feribot seferleriyle kolayca ulaşılabilen adaya günde 20’den fazla feribot seferi düzenleniyor ve her gün yaklaşık 10 bin yeni misafir adaya geliyor.

Avşa Adası temiz plajları berrak denizi ve ekonomik konaklama seçenekleriyle her bütçeye hitap eden bir destinasyon olarak öne çıkıyor ve bu yıl da tatilcilerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.