Ehliyete Sahip Olana Yenileme Uyarısı ALANYA

Ehliyete Sahip Olana Yenileme Uyarısı ALANYA
Uyarı dikkate alınmalı 31 Aralık 2024 son tarihe sahip olan ehliyet yenilemeye bizzat dikkat etmekte fayda olacaktır Alanya. Hal böyleyken konuya duyarlı olunmalı ve eski tip ehliyet için yenileme kararı alınmalıdır.

Alanya şehrimizdeki vatandaşların dikkatine! Ehliyet yenilemede son tarih bangır bangır söylenmeye uyarılar bu konuda bizzat tazelenmeye devam etmektedir ve eski ehliyet tipisine sahip kişilerin bunu kısa süre içinde yenilemesinde fayda olacaktır.

Alanya İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Karlıbaş eski tip ehliyetlerini yeniletmeyen sürücüleri 31 Aralık 2024 son tarihine kadar başvurularını tamamlamaları konusunda uyardı.

Karlıbaş yıl sonuna doğru oluşabilecek yoğunluk nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için erken başvuru yapılmasını tavsiye etti.

Ehliyet yenileme işlemleri Alo 199 Çağrı Merkezi mobil uygulama veya "nvi.gov.tr" üzerinden randevu alınarak gerçekleştirilebiliyor. Bunun yanı sıra başvuruların ardından yeni belgeler PTT aracılığıyla adrese teslim ediliyor.

Eski ehliyetle trafiğe çıkanlara 13 bin TL ceza uygulanacağını belirten Karlıbaş son güne kalmadan başvuru yapılmasının önemini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.