Esnaf Karaları Bağladı Düşüncelerde

Esnaf Karaları Bağladı Düşüncelerde
Antalya son dönemde bu haberle çalkalanmaya başladı o sektör alarmı ciddi bir şekilde vermeye başladı işte esnafı düşündüren durumlar işte detaylar.

Şehri güzel Antalya son döneme bu ciddi sorunla girdi ve bu habere göre sektördeki bazı durumlar alarmın olduğunu ciddi boyutlarda göstermeye başladı hal bu ya bölge esnafı da ciddi ciddi düşüncelere karalar bağlamaya başladı işte detaylar.

Antalya'da yaz sezonunda büyük kazançlar elde eden oto yıkama ve bakım sektörü 2024 sezonunda büyük bir krizle karşı karşıya ve eskiden adeta darphane gibi çalışan bu işletmeler şu an işlerin durma noktasına gelmesiyle iflasın eşiğine gelmiş durumda.

Esnaf işlerin %50 oranında düştüğünü ve müşterilerin maddi sıkıntılar nedeniyle hizmet almadığını belirtiyor ve Artan maliyetler kira bedelleriyle birlikte çalışan giderlerinin de iki katına çıkması esnafı zor durumda bırakmış.

Bu nedenle bazı işletmeler işçi çıkarmayı ve kepenk indirmeyi düşünüyor. 2024 sezonunun en yoğun döneminde bile işlerin durgun olması sektörde büyük kayıplara yol açacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.