Esnaftan turist kaçıracak yeni uygulama

Esnaftan turist kaçıracak yeni uygulama
 Yazar / Alanya Medya
Alanya esnafı ile ilgili yapılan şikayetlerden biri de esnafın etiketsiz ürün satması uygulaması oldu.

Içinde bulunmuş olduğumuz turizm sezonu kadar çalkantılı ve problemlerle geçen başka bir sezon daha herhalde çok nadir yaşanmıştır.

Turizmde Yaşadığımız gelgitler bir yana bir de kendi içimizde bazı esnafımızın yapmış olduğu uygulamalardan dolayı başımıza Gelen olumsuz olaylarla uğraşmaktayız.

Yüksek fiyatlarda şikayet eden turistlerin sayısının İnternet ortamında giderek artması ve yapmış oldukları paylaşımlar sebebiyle giderek zarar gören Türk turizminin imajının yanına bir de şimdi etiket uygulaması sebebiyle turistlerin dilinde olan esnafımızın söz konusu etiket uygulama sorunu var.

Dükkanlardaki ürünlerin üzerine etiket basılmadığı ile ilgili şikayetlerle yeniden gündeme gelen Alanya esnafının turist gözündeki değeri gittikçe düşüyor.

Alanya'daki meslek kuruluşları ise ilgili durumun bir an önce düzelmesi gerektiğini ifade etmektedir.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.