Gökbel Sular Seller Merkezde Ses Yok

Gökbel Sular Seller Merkezde Ses Yok
Alanya merkez de tık yok hiç ses yok oysa Gökbel yıkılıyor her yerde var insanlar kaçıştı şiddetle geldi yağdı yağdı gitti işte detaylar.

Antalya'da hava durumu çok değişken olabiliyor ve bu durum günlük yaşamı oldukça etkiliyor. Dün Antalya şehir merkezinde ve Gökbel Yaylasında kuvvetli yağmur ve rüzgar etkili oldu.

Şehir merkezinde fırtına ve sağanak yağış nedeniyle yollar su altında kaldı ulaşımda aksamalar yaşandı insanlar zor anlar yaşadı. Gökbel Yaylasında ise insanlar aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalandı yaylada bulunanlar sığınacak yer aradı.

Yerel yetkililer Antalya merkezde yaşayanları ani hava değişikliklerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyarırken Alanya'da ise su tasarrufu yapmanın önemini vurgulamaya devam ediyor. Antalya'da bu tür hava olaylarına karşı hazırlıklı olmak ve bölgesel farklılıkları dikkate almak gerektiği insanların güvenliği ve günlük yaşamı açısından büyük önem taşıyor.

Antalya'da hava durumu çok değişken olabiliyor. Dün Antalya şehir merkezinde ve Gökbel Yaylasında kuvvetli yağmur ve rüzgar vardı. Şehirde fırtına ve sağanak yağış yüzünden yollar su altında kaldı ve ulaşım zorlaştı.

Festivalin olduğu yaylada da insanlar aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalandı. Alanya'da hiç yağmur yağmadı ve hava kurak geçti. Bu Antalya'nın farklı bölgelerinde hava durumunun ne kadar farklı olabileceğini gösteriyor.

Yetkililer Antalya merkezde yaşayanları ani hava değişikliklerine karşı uyarırken Alanya'da ise su tasarrufu yapılmasını öneriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.