Gökbel’den Bir Kubat Geçti Muazzamdı

Gökbel’den Bir Kubat Geçti Muazzamdı
Alanya şehrinde yer alan Gökbel de şu sıralar muazzam bir festival tadında eğlence yaşanıyor ve sanatçı Kubat'ın da katılımıyla muazzam bir coşku alınmaya devam ediliyor işte detaylar.

Alanya tarih boyu eşsiz güzellikler biriktirmiş geçmişsinden bu gününe hep turizm sektöründe bir adım önde olmayı başarmış bir şehirdir ve bu güzel şehirde eşsiz bir festivale tanıklık edildi bu eğlencede ünlü sanatçılarımızdan biri de yer aldı işte detaylar.

Alanya'da düzenlenen 18. Gökbel Güreş Festivali ünlü sanatçı Kubat'ın konseriyle coşkulu bir şekilde başladı.

UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'nde yer alan bu etkinlik Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik açılış konuşmasıyla start aldı.

Başkan Özçelik festivalin iptal edileceği söylentilerini yalanlayarak yağlı güreşin Türk kültürünün vazgeçilmez bir parçası olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen 750 güreşçi ile Alanya'nın 102 mahallesinden çocukların katılımıyla gerçekleşen festival on binlerce vatandaşın yanı sıra protokol üyelerinin de yoğun ilgisini çekti. Festivalin ikinci gününde güreş müsabakaları devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.