Gökbele Davet Başkandan GÖKBEL FESTIVALS

Gökbele Davet Başkandan GÖKBEL FESTIVALS
Başkandan bizzat davetiyeniz var Gökbele davetiye veriliyor İşte GÖKBEL Fetivals son durum işte ayrıntılar.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Alanya halkını Gökbel Yaylasında 27-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 18. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali’ne davet etti. Etkinlikte ünlü sanatçı Kubat’ın konseri ve çeşitli renkli aktiviteler yer alacak.

Festivale katılan son iki Kırkpınar şampiyonu Yusuf Can Zeybek ve başpehlivanlar Osman Aynur ile Mustafa Batu Başkan Özçelik'i ziyaret ederek heyecanlarını paylaştılar.

Festivalin basın lansmanı Kestel Futbol Sahasında yapıldı ve 102 mahalleden 102 çocuk güreşçi sahne aldı ve o an şov da başlamış oldu.

Başkan Özçelik Alanya'nın ata sporuna olan ilgisini artırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ve çocuk güreşçilerin gelecekte Alanya’yı temsil edecek güreşçiler olmasını hedeflediklerini belirtti.

Silah kullanımı ve havai fişek gösterileri yasaklanırken halkın şenliklere davet edildiği etkinlikte Başkan Özçelik ayrıca Yusuf Can Zeybek’e Edirne'de destek sözü verdi ve festivalin ardından hatıra fotoğrafları çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.