Gökbele geliyor Gökbel de coşacak Alanya coşacak

Gökbele geliyor Gökbel de coşacak Alanya coşacak
Alanya güzelliklerle dolu ilçenin yüksek bölgesine o ünlü geliyor ve harika bir eğlence ortamında yerli yanında turistlerde bu karnavaldan paylarına düşeni alacak işte detaylar.

Türkiye de güzellik dolu turizm cenneti denildiğinde her kişinin mutlaka aklına gelebilen güzel ilçe Alanya son dönemin en hareketli günlerini yaşamaya hazırlanıyor o harika yüksek bölgesine Gökbel o ünlü gelecek ve ortalık coşacak Alanya coşacak hatta turistler bile coşacak işte detaylar.

Alanya Belediyesi tarafından Gökbel Yaylasında 27-28 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 18. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşecek. Etkinliğin ilk günü halka açık ve ücretsiz bir konserle ünlü sanatçı Kubat sahne alacak ve en sevilen türkülerini on binlerce hayranı için seslendirecek. İkinci gün ise tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin başpehlivanlarının katılacağı yağlı güreş müsabakaları yapılacak. Alanyalılar ve çevre illerden gelen vatandaşlar bu büyük festivali sabırsızlıkla bekliyor. 28 Temmuz Pazar günü ünlü başpehlivanların mücadele edeceği güreşlerin yanı sıra çeşitli gösteri ve etkinliklerle şenlik havasında geçmesi planlanan festival unutulmaz anlara sahne olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.