Görmek İçin Kuyruklar Kurdular Alanya

Görmek İçin Kuyruklar Kurdular Alanya
Alanya da son dönemde bambaşka işler oluyor bu haberimizde de görmek için kuyrukların dizildiği o olaydan bahsetmek istiyoruz işte detaylar.

Alanya şehrimizde her açıdan muhteşem bir turizm güzelliği beslenmesi olur anda bazen farklı konularda da popülerliğini elden bırakmayan bu eşsiz şehirde yeni bir lansman yapıldı ve dikkatler oraya kesildi işte detaylar.

Honda'nın popüler scooter serisi SH125i Alanya Honda Motor'un düzenlediği lansman etkinliğiyle Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor ve 20 Temmuz itibarıyla siyah ve beyaz renk seçenekleriyle 166 bin 500 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan SH125i start-stop özelliği düşük yakıt tüketimi ve gelişmiş güvenlik donanımlarıyla öne çıkıyor.

Şehir içi mobilite için tasarlanan bu model EURO5+ uyumlu sıvı soğutmalı dört supaplı Smart Power+ (eSP+) motoru sayesinde 2.2 lt/100 km'lik düşük yakıt tüketimi sunuyor ve lansman etkinliğinde SH125i'nin geniş depolama alanı sunuyor.

Aynı zamanda USB girişi akıllı anahtar HSTC/ABS sistemi ve LCD gösterge paneli gibi özellikleri büyük ilgi gördü ve çelik şasi yapısı ve ergonomik tasarımı sayesinde konforludur.

Güvenli bir sürüş deneyimi sunan SH125i hem ekonomik hem de pratik bir ulaşım aracı olarak kullanıcıların beğenisini kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.