Hayranlık Uyandıran Mavi Bayraklı Halk Plajı

Hayranlık Uyandıran Mavi Bayraklı Halk Plajı
Halk plajının mavi bayraklı o güzel plajın hayranlık uyandıran görüntüsü gelenleri görenleri duyanları muhteşem bir şekilde etkilemeye devam ediyor.

İzmir'deki Gemi Suyu Mevki Halk Plajı mavi bayraklı olma özelliği ve turkuaz rengi deniziyle dikkat çeken İzmirlilerin sıkça tercih ettiği bir plajdır.

Seferihisar ilçesindeki Tepecik mevkiinde bulunan plaj diğer plajlara göre daha sessiz ve sakin olup sığ ve daima soğuk olan deniziyle ziyaretçilerini büyüler.

Plajın sahil şeridi taşlı olup denize giriş kısmı taşlık sonrasında ise kumludur. Bol miktarda deniz kestanesi bulunan plaja gelenlerin deniz ayakkabısı getirmesi tavsiye edilir.

Plajda denize atlama platformu ve engelli rampası bulunurken sezon boyunca cankurtaran hizmeti de sunulmaktadır. Gemi Suyu Mevki Halk Plajı'na giriş ücretsiz olup şezlong şemsiye duş soyunma kabini ve tuvalet hizmetleri de ücretsizdir.

Plaja ulaşım için 979 numaralı Ömür Beldesi-Seferihisar ve 986 numaralı Ürkmez-Seferihisar ESHOT otobüsleri veya Seferihisar'dan kalkan Tepecik dolmuşları kullanılabilir.

Özel araçla gitmek isteyenler ise harita bilgisi kullanarak kolayca ulaşabilirler bu eşsiz güzellikteki plajın keyfini daha iyi şekilde sürmek güzel olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.