Köprü Yenileniyor! Mahalleli Rahat Edecek

Köprü Yenileniyor! Mahalleli Rahat Edecek
 Yazar / Alanya Medya
64 yıldır kullanılan köprü belediye ekiplerince yenileniyor. Gümüşgöze Mahallesi`nde yer alan Sirge Köprüsü zamanın etkisiyle tahrip olmuştu. Belediye burada yenileme ve genişletme çalışmalarına başladı.

Alanya Belediyesi birçok mahalle tarafından geçiş yolu olarak kullanılan köprünün daha fazla yıpranmasına müsaade etmedi. Belediye ekiplerinin titizlikle çalıştığı bölgede Belediye Başkanı`nın Danışmanı Nazmi Zavlak da çalışmaları yakından takip ediyor.

En kısa sürede kullanıma hazır hale gelmesi planlanan köprüde yoğun bir çalışma hakim.

Alanya Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak günümüz şartlarına uygun olarak yenileme çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Mahallenin Muhtarı Minnettar

Gümüşgöze Mahalle Muhtarı Mahmut Yazgeç köprünün yıllar evvel mahalleli tarafından yapıldığını ve artık neredeyse kullanılamaz hale geldiğini Başkan Özçelik

`e ilettiklerini belirtti. Bu duruma kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik çalışmaların hemen başlatılmasını söyledi.

Fen İşleri ve belediye çalışanları tarafından ortak yürütülen çalışma kısa sürede başladı. Muhtar Yazgeç Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Fen İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak'a teşekkürlerini iletti.

KAYNAK/gazetealanya

Kaynak:gazetealanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.