Marmaris-Bodrum da fahiş fiyat algısı reddedildi

Marmaris-Bodrum da fahiş fiyat algısı reddedildi
Turistik bölge Bodrum ve Marmaris son dönemde fahiş fiyatla gündemden bir türlü inmedi ancak bölge esnafı ise bunun bir algı olduğunu söyleyerek şöyle devam etti.

Bodrum ve Marmaris esnafı bu turistik beldelerde fiyatların aşırı yüksek olduğu iddialarını reddediyor.

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız fiyatların hizmet kalitesiyle değerlendirilmesi gerektiğini vurgularken sosyal medyada abartılı ve yanlış bilgi yayılmasının hem esnafı hem de turistleri olumsuz etkilediğini belirtti.

Marmaris’te turist sayısının arttığını ancak "kandırılma" algısının alışverişi engellediğini söyledi.

Bodrum ve Marmaris’te her bütçeye uygun tatil seçenekleri bulunduğunu ve fiyatların abartıldığı gibi yüksek olmadığını savunan esnaflar genel bir pahalılık olmadığını ve turistlerin her türlü ihtiyacını karşılayabileceklerini ifade ettiler.

Bodrum'da restoran işletmecisi Zümrüt Saygı da lahmacun gibi ürünler üzerinden yapılan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.