Metrekare 11 milyar Alanya bu satışı konuşuyor

Metrekare 11 milyar Alanya bu satışı konuşuyor
Alanya gibi güzel turizm cenneti şehirde yine bir ilke imza atılarak tam 11 bin lira metrekaresi olmak kaydıyla arsa satışı yapılması planlanmaktadır ve işte detaylar.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı Alanya’nın Demirtaş Mahallesi'nde iki arsa satışa çıkardı. Demirtaş Spor Tesisinin yanında yer alan ve İmar Planı’nda konut alanı olarak gözüken 1406 metrekarelik arsa için 15 milyon 470 bin TL muhammen bedel belirlenirken bu arsanın metrekare birim fiyatı 11 bin TL olarak açıklandı. Bu arsayı almak isteyenlerden 2 milyon 250 bin TL teminat tutarı talep ediliyor.

Aynı bölgede yine konut alanı olarak belirtilen 1429 metrekarelik başka bir arsa için ise 15 milyon 727 bin TL satış bedeli belirlendi ve bu arsanın metrekare birim fiyatı da 11 bin TL olarak belirlendi. Bu arsa için de aynı şekilde 2 milyon 250 bin TL teminat tutarı isteniyor.

Her iki arsanın da satışında yüzde 25 peşin ödeme şartı ve 24 ay vade imkanı sunuluyor. TOKİ bu iki arsayı 9 Temmuz'da yapılacak ihale ile satmayı planlıyor.

Arsa alıcıları belirlenen bu şartlar doğrultusunda TOKİ'nin ilan ettiği bedellerle bu ihaleye katılabilecekler. İhale sonucunda belirlenen bedeller üzerinden ödeme yaparak arsaların sahibi olabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.