O Alanyalı ehliyeti sonsuza dek kaptırmış oldu! İşte detaylar.

O Alanyalı ehliyeti sonsuza dek kaptırmış oldu! İşte detaylar.
Alanya'da bir motosiklet sürücüsü, yaptığı tehlikeli akrobatik hareketlerle hem kendi hem de başkalarının hayatını tehlikeye attı. Polisten kaçmaya çalışsa da yakalandı ve bu sorumsuz davranışının bedeli ağır oldu. Ehliyeti sonsuza kadar iptal edildi, bir daha trafiğe çıkamayacak.

Alanya'da yaşanan olayda bir motosiklet sürücüsü trafik kurallarını ihlal ederek akrobatik hareketler yaparken polisten kaçmaya çalıştı. Gerçekleşen bu olayda sürücü plakasız motosikletiyle trafik ekiplerinin "dur" ihtarına uymadı ve tehlikeli manevralarla kaçmaya çalıştı.

Başarılı olamayan sürücü kısa süre içinde yakalandı. Yapılan incelemelerde sürücünün ehliyetinin daha önce iptal edilmiş olduğu anlaşıldı ve kendisine çeşitli suçlardan toplam 28 bin 286 TL para cezası kesildi. Bu suçlar arasında "Sürücü Belgesi Olmadığı Halde Araç Kullanmak" "Akrobatik Hareketler Yapmak" "Dur İkazına Uymamak" "Koruyucu Başlık Takmamak" "Plakasız Araç Kullanmak" ve "Motosikletin Aynasının Bulunmaması" yer aldı. Olayın ardından motosiklet trafikten men edildi ve sürücü "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek" suçlamasıyla gözaltına alındı. Bu olay Alanya’da trafik güvenliği konusunda dikkat çekici bir örnek olarak kayıtlara geçti ve sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edildi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.