Halk Bahçesi, fiyatlarıyla mutlu edecek - Alanya

Halk Bahçesi, fiyatlarıyla mutlu edecek - Alanya
Alanya'daki popüler bir mekan olan Alanya Belediyesi Halk Bahçesi, yenilenmiş yapısı ve ekonomik fiyatları ile dikkat çekiyor. Modern mimarisi ve halkın taleplerine uygun fiyat seçenekleriyle yakında tekrar açılacak.

Alanya Belediyesi Halk Bahçesi yenilenen yapısı ve uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Alanya'nın simge mekanlarından biri olan bu bahçe İskele bölgesindeki tadilat çalışmalarının ardından halka açılmaya hazırlanıyor. Bahçenin 1000 metrekarelik alanından 300 metrekarelik bölümü kafeterya olarak hizmet verecek ve 400 kişilik kapasitesi ile konforlu bir atmosfer sunacak.

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik göreve geldikleri günden bu yana vatandaşların taleplerini dikkate aldıklarını ve bahçeyi hızla yenilediklerini belirtti. Özçelik Halk Bahçesi'nin her yaştan insan için ideal bir buluşma noktası olacağını ve ekonomik fiyatlarıyla halkın bütçesini sarsmayacağını vurguladı. Bahçenin modern ve estetik görünümüyle de göz doldurduğunu ekledi.

Yeni kurulan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Halk Bahçesi ferah ve hijyenik bir ortamda keyifli vakit geçirme imkanı sunacak. Belediye Başkanı yenilenen bahçeyi kısa süre içinde hizmete açacaklarını duyurdu ve "Halk Bahçemizi halkımızla yeniden buluşturuyoruz" diyerek yenilenme sürecine olan bağlılıklarını ifade etti.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.