Pazarda Kredi Kartı Dönemi

Pazarda Kredi Kartı Dönemi
Antalya şehrinin öncü pazarlarından birinde kredi kartı pankartlarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kredi kartıyla satışlarında yapıldığını gösteren pankartlar günün konusu oldu işte detaylar.

Turizm cenneti Antalya birçok konuda gündem olabiliyor ancak ekonomik kriz bunu da yaptırttı ve bu konuda da gündem olmayı başardı.

Antalya da pek bir üne sahip pazarda kredi kartı pankartını görenler ise bu duruma daha fazla şaşkınlıklarını gizleyemediler işte detaylar.

Antalya’nın en eski pazaryeri olan Cuma Pazarı, ekonomik krizden büyük darbe aldı. Yıllardır uygun fiyatlı sebze ve meyveleriyle bilinen pazar, artan fiyatlar ve düşen alım gücü nedeniyle kredi kartı kullanımına yöneldi. Esnafın tezgahlarına astığı “Kredi kartı geçerlidir” pankartları, yaşanan ekonomik sıkıntıları gözler önüne seriyor. Vatandaşlar artık alışveriş yaparken kredi kartı kullanmak zorunda kaldıklarını ve bu durumun bütçelerini daha da zorladığını belirtiyor. Artan enflasyon ve döviz kuru nedeniyle temel ihtiyaçlara bile ulaşmakta zorlanan Antalyalılar, pazarda alışveriş yaparken hesaplı davranmak zorunda kalıyor. Pazarcılar ise kredi kartı komisyonları nedeniyle kar marjlarının daha da daraldığını ve bu durumun onları zora soktuğunu ifade ediyor. Ekonomik sorunların yalnızca Cuma Pazarı’nda değil, Antalya’daki birçok pazarda benzer etkiler yarattığı vurgulanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.