Plajın o kuralına uymayana 9000 lira Ceza

Plajın o kuralına uymayana 9000 lira Ceza
Evet tatil severler artık plajlara gittiğinizde onu yaparsanız 9000 liralık bir ceza ile karşı karşıya kalmanız mümkün olacaktır özellikle turistik bölgeler başta olmak üzere b konudaki davranışın bedeli dokuz bin lira olacak işte detaylar.

Turistik bölgelerde plajlar özellikle bu işi yapanlar için can alıcı durumda diyebiliriz ve yine özellikle turist bir kimse başka bir kimsenin o davranışı yaptığını gördüğünde ise asla kabullenememe gibi bir durum açığa çıkabiliyor işte detaylar.

İspanya Calpe kasabasında plajda yer kapmak için eşyalarını bırakıp geri dönmeyen turistlere karşı yeni bir düzenleme getirildi.

Yerel meclis sabah 9.30'dan önce plaja havlu sandalye ve şemsiye gibi eşyalar bırakan tatilcilere 9 bin TL (250 euro) para cezası kesileceğini duyurdu.

Bu önlem sabahın erken saatlerinde plajı boş ama rezerve edilmiş gibi gösteren uygulamaları önlemek için alındı.

Belediye yıllardır bu konuda çok sayıda şikayet aldıklarını ve artık tatilcilerin plajlarda eşyalarını gözetimsiz bırakmalarına izin vermeyeceklerini açıkladı.

Sosyal medya platformu X'te de sabahın erken saatlerinde plaj ve havuz kenarındaki şezlonglarda yer kapmak için sıraya giren turistlerin görüntüleri paylaşılmakta bu durumun tatilciler için büyük bir sorun haline geldiği vurgulanmaktadır.

TikTok kullanıcısı Clare Moore da otel kapılarının sabah 8'de açılmasını beklemek zorunda kalmaktan duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi ve çeşitli plajlardan benzer görüntüler paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.