Plajlara adeta akın ettiler! Etraf Tıklım Tıklım derece 35'i Aştı.

Plajlara adeta akın ettiler! Etraf Tıklım Tıklım derece 35'i Aştı.
 Yazar / Alanya Medya
Alanya da derece 35'i aşında etraftaki plajlara akın etmeler başladı. Millet iğne atsan yer bulunmayacak plajlara hala akın etmeye devam etmekte işte detaylar.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaz sıcaklarının etkisiyle plajlar dolup taştı. Hava sıcaklığının 35 dereceye ulaştığı deniz suyu sıcaklığının ise 295 derece olarak ölçüldüğü Alanya’da nem oranı yüzde 64 olarak kaydedildi.

Tatilciler serinlemek ve güneşin tadını çıkarmak için Damlataş Kleopatra ve Keykubat gibi ünlü plajlara akın etti. Denize girerek serinleyenler kadar kumsalda güneşlenmeyi ve kitap okumayı tercih eden tatilciler de vardı.

Özellikle deniz yataklarıyla açılarak güneşlenenler ve plajda oynayan çocuklar sahil şeridinde renkli ve hareketli anlar yarattı. Avustralya'dan gelen Craig ve Kelly Smith çifti Alanya’yı çok sevdiklerini insanların cana yakın olduğunu belirterek buraya ikinci kez geldiklerini ve tekrar gelmeyi düşündüklerini ifade etti.

Turistlerin büyük bir kısmı bu sıcak günlerde denizin keyfini çıkarırken Alanya’nın cazibesiyle tekrar tekrar bu bölgeyi ziyaret etmeyi planlıyor. Alanya hem doğası hem de yerel halkın misafirperverliğiyle tatilcilerin gözde destinasyonları arasında yer alıyor.

Yaz sezonunun yoğun olduğu bu dönemde plajlarda oluşan kalabalık ve tatilcilerin memnuniyeti bölgenin turizm potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor. Tatilciler Alanya'nın güzelliklerini keşfederek unutulmaz anlar yaşamaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.