Plajları ücretsize çevirdiler

Plajları ücretsize çevirdiler
Halkın yaz aylarında kesinlikle sık kullandığı alanlar arasında yer alan plajlarda ücret konusu olunca herkes gibi sizin bile canınız sıkılacağı kesindir ama ücretsiz olunca da siz de herkes gibi sevineceksiniz işte detaylar.

Plajlarda şezlong ve şemsiye ücretlerine karşı çıkan halkın direnişi sonuç verdi. Plajlar elbette insanlar tarafından özellikle yaz aylarında çokça kullanılan alanlar.

6 Temmuz 2024'te yürürlüğe giren yeni uygulamayla denize ücretsiz erişimi engelleyen işletmelere metre başına 500 Euro para cezası uygulanacak. Yunanlı bu ceza ile o plaja gelenleri adeta cezalandırmayı hedeflemiş olabilir.

Halkı sözlü ya da fiziki şekilde engelleyen kişilere 2000 Euro ceza verilecek. Aslında halkında tek istediği huzur içinde plajına gelmek yüzmesini yapmak ve insanlarla kaynaşmaktır.

Bu düzenleme yaz döneminde tatile giden insanların yaşadığı sıkıntıları hafifletmeyi amaçlıyor ve halkın denize serbestçe erişimini garanti altına alıyor. İşte bu düzenleme ile insanlar biraz olsun soluk alabilecek güzel bir gelişme olduğunu düşünmek de herkese güzel gelecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.