Rusların ikinci anavatanı Alanya, bu hafta yağmura teslim!

Rusların ikinci anavatanı Alanya, bu hafta yağmura teslim!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya önümüzdeki hafta boyunca sağanak yağışlarla mücadele edecek…

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aktarılan hava durumu tahmin raporuna göre önümüzdeki hafta boyunca Alanya'nın pek çok bölgesinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Üstelik bu yağışlar hafta sonu dahil olmak üzere önümüzdeki haftanın ortasına kadar sürecek.

Yazları sıcak nemli kurak, kışları ise uzun soğuk ve yağışlı geçen Alanya bölgesinde yaz sıcaklıkları ile birlikte nem oranı da oldukça yüksek bir ilçedir. Bugün gün içinde en düşük sıcaklık 27 dereceyi görecek. Nem oranı ise %67 ile %84 arasında değişkenlik gösterecek.

Vatandaşlar tüm hafta boyunca aralıklı yağışlarla karşılaşacak. Önümüzdeki hafta Pazartesi ve Salı günleri Alanya'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Her iki gün içinde sıcaklıkların en düşük 27 dereceye kadar gerilemesi olası gözüküyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.