Şimdi artık her şey daha açık net Alanya

Şimdi artık her şey daha açık net Alanya
Bir takım olgular 2024 Avrupa Futbol şampiyonası öncesi daha değişikti ancak şimdi daha da değişik bir hal almaya başlayacak işte detaylar.

Turizmin gözdesinde son günlerde bu konu konuşulmaya fazlasıyla devam etmektedir ve her ne hikmetse bu olgu daha önce yokmuş gibi davranılıyor işte detaylar.

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesiyle birlikte Alanya'daki turizmde hareketlenme bekleniyor.

simdi-artik-her-sey-daha-acik-net-alanya.jpg

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili şampiyona sırasında Alanya'daki turistik doluluk oranlarının olumsuz etkilenmediğini rezervasyon geliş hızında bir yavaşlama yaşandığını belirtti.

Şampiyonanın sona ermesiyle Almanya ve Orta Avrupa pazarlarından gelen talebin artacağını ve Alanya'nın turizm sezonunun dolu geçeceğini öngören Sili Almanya ve yakın Orta Avrupa kaynak pazarlarında gözle görülür bir hareketlenme yaşandığını ifade etti.

Bu doğrultuda EURO 2024'ün bitişiyle rezervasyonların hız kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.