Turistler Alanya esnafından şikayetçi

Turistler Alanya esnafından şikayetçi
Alanya son zamanlarda yaşadığı turizm dar boğazının yanında bir de şimdi turistler arasında yayılan esnafın kötü mauamelesi söylentileriyle gündemde. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve Alanya Lokantacılar ve Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, bu sebebplerden dolayı esnafı uyardı.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ve Alanya Lokantacılar ve Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, son zamanlarda sosyal medya üzerinden özellikle İngiliz turistlerin yoğun bir biçimde gördükleri kötü muameleleri içeren ilçemizi ve esnafımızı eleştiren paylaşımları sebebiyle esanafı uyardı.

Bu durumla ilgili olarak özellikle fiyat artışlarındaki kurallara uyulmasını isteyen oda başkanları esnafı birlikte hareket etmeye dave etti. İlçemizde son zamanlarda yaşanan en önemli sorunlardan biri gelen turistlerin çarşıda neredeyse hiç para haracamadan otellerine geri dönmesi sorunudur.

Bu sorun öyle bir boyuta ulaştı ki ülkemize gelen söz konusu turistler maalesef söz konusu durumdan dolayı adeta sadece otellerinde yer içer hale geldiler.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.