Turistlere Kötü Davranan Esnaf Uyarı Aldı!

Turistlere Kötü Davranan Esnaf Uyarı Aldı!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya`da bazı esnafların turistlere karşı tutumu tepki aldı. Turizm büyük ölçüde esnaflardan etkileniyor.

Alanya esnafı turistlere kötü davrandığı gerekçesiyle uyarıldı. Turizm sektöründe büyük yer kaplayan Alanya, esnafın turiste sergilediği olumsuz davranışları yüzünden tatilcilerin gözünden düşüyor.

Alanya`da Bazı Esnaflar Uyarıldı

Turistlere zorla satış yapma gibi eğilimlerde bulunan bazı esnaflar Alanya Lokantacılar ve Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci ve Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir tarafından daha dikkatli davranılması konusunda uyarıldı. Fahiş fiyatlar konusuna da dikkat çeken başkanlar esnafı daha ılımlı davranmaya davet etti

Yabancı turistlerin sosyal medya platformlarında Alanya esnafı ile ilgili yaptığı olumsuz paylaşımlar yetkililerin dikkatini çekti. Esnafın sergilediği davranışların turizmi büyük ölçüde etkilediği ve bunun önüne geçilmesi gerektiği vurgulandı.

Turistler Güler Yüz Bekliyor

Fiyatlar döviz fiyatlarında ki artışa oranla yükseldiğinden bundan etkilenen turistlerin güler yüz ve saygı beklediği dile getirildi.

Başkanlar Alanya esnafının fiyatlandırmalara dikkat etmelerini ve yasalara uygun davranmaları gerektiğini belirtti. Üstelik tüm turizm camiasına seslenen başkanlar, el ele vererek bunların üstesinden gelmeleri gerektiğini ve turizmin canlanması için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Kaynak:gazetealanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.