Yediden yetmişe tüm Alanya halkını tehdit ediyorlar

Yediden yetmişe tüm Alanya halkını tehdit ediyorlar
 Yazar / Alanya Medya
İlçemizde son zamanlarda motosikletlerin karıştığı kazalar ülke gündemine oturdu. Alanya'da yaşanan ölümlü kazalar ülke genelinde vatandaşların dilinde. Konuyla ilgili detaylar haberimizde

Alanya'da son günlerde yaşanan trafik kazaları sebebiyle çok sayıda vatandaşımız yaralandı ve hayatını kaybetti. Özellikle motosikletlerin trafikte yaratmış oldukları tehlike sürücüler tarafından ek dikkat gerektiren sürüş teknikleri ile otomobil kullanmayı gerekli kılıyor.

Son sürat genç sürücüler motosikletleriyle bağlantı yollarının bulunduğu otoyollarda motosiklet kullanırken büyük kazalara karışıyor yaralanıyor veya ölüyorlar. Motosikletlerin ilçemizde bu kadar yaygın olmasının yarattığı diğer bir tehlike de trafikteki araçların güvenliğini hiçe sayıyor olmalarından kaynaklanıyor.

Sağdan sola soldan sağa slalom yaparak ilerleyen motosikletler özellikle kurye motosikletleri park halindeki araçlara çarparak maddi hasara da sebep olabiliyor. özellikle ilçedeki mobese kamera kayıtları incelendiğinde ortaya çıkan sonuçlar endişe verici boyutlarda.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.