Yeni haftada yağışlar var! Alanya - Antalya günler yağışlı geçecek.

Yeni haftada yağışlar var! Alanya - Antalya günler yağışlı geçecek.
 Yazar / Alanya Medya
Yeni haftaya girildiğinde Alanya da Antalya da yağışlar yüzünü gösterecek yağışlı günler geçecek.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün açıklamasına göre Antalya ve Alanya'da sıcak havalardan bunalan vatandaşlar için yeni hafta bir rahatlama getirecek.

Bölgede uzun süredir devam eden yüksek sıcaklıklar hafta sonundan itibaren azalacak ve yerini yağışlı bir havaya bırakacak.

Özellikle 25 Ağustos Pazar günü başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışlar 27 Ağustos Salı gününe kadar etkisini sürdürecek. Bu yağışların Antalya'nın iç kesimlerinde ve zaman zaman şehir merkezinde yoğun olarak hissedileceği belirtiliyor. Vatandaşların olası sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerine dönmesi beklenirken güney ve batı bölgeler dışında diğer yerlerde de sıcaklıkların düşeceği tahmin ediliyor.

Özellikle sıcak havaların yoğun olduğu Antalya ve Alanya gibi bölgelerde bu yağışların bölge halkı tarafından olumlu karşılanması bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri bu dönemde meydana gelebilecek olası doğal afetlere karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguluyor. Bu yağışların sıcak yaz günlerinden bunalan bölge halkı için bir nebze de olsa ferahlık getireceği öngörülüyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.