Yükseklerde Hem Nefes Alınacak Hem de Eğlenilecek

Yükseklerde Hem Nefes Alınacak Hem de Eğlenilecek
Nefes aldıracak o güzel yükseklikte festival yaşanacak eğlenilecek işte Alanya da her anlamda yerlisinden turistine göz dolduracak eğlenceye hazır mısınız işte detaylar.

Şehri güzel Alanya her anlamda turisti cazibesiyle kendine çeken güzel yerde bu yılda o yükseklerdeki dozu yüksek eğlenceye start veriliyor ve insanların hem doğaya özel o güzel havayı içlerine çektikleri hem de eğlenceyi sonuna kadar yaşayacakları bir festival gerçekleşecek işte detaylar.

Gökbel Yaylası’nda bu hafta sonu düzenlenecek Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin 18.'si için basın lansmanı yapıldı. Kırkpınar Şampiyonu Yusuf Can Zeybek ve Başpehlivanlar Osman Aynur ile Mustafa Batu’nun katıldığı etkinlikte Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik vatandaşları festivale davet etti.

Güreşlerde toplam 750 pehlivan mücadele edecek 102 mahalleden 102 çocuk güreşçi de er meydanına çıkacak. Başkan Özçelik güreşleri daha ileriye taşımak için geniş bir ekip kurduklarını ve bu sporu yaygınlaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Festivalde ünlü sanatçı Kubat’ın konseri ve renkli etkinlikler de yer alacak. Lansmanda güreşlerin şampiyonuna verilecek kemer tanıtıldı. Başkan Özçelik silah kullanımının yasak olduğunu ve havai fişek gösterisi yapılmayacağını belirterek tüm halkı şenliğe davet etti.

Başkan gelecek yıl Edirne’de yapılacak Kırkpınar Güreşleri’nde Yusuf Can Zeybek’e destek sözü verdi. Lansman sonrası Başkan Özçelik ve başpehlivanlar tarihi Tersane ve Kızılkule’de fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.