Zaten Başarılı Alanya dan Bir Başarı Daha

Zaten Başarılı Alanya dan Bir Başarı Daha
Türkiye de en güzel tatil şehirleri arasında her zaman parmakla işaret edilen Alanya da bir başarı da o konuda oldu ve işte detaylar şöyle belirdi.

Alanya şehrimiz her anlamda belli başlı başarılarını dilden dile gözden de göze aktarmakta olan turistlik turist ağırlıklı güzel bir şehrimizdir ancak bu konuda bambaşka bir deneyim yaşatılması da cabası olmuştur işte detaylar.

Alanya'nın gururu olan Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS 2024) sonuçlarında önemli dereceler elde ederek başarılarına bir yenisini ekledi ve sözel ham puan türünde Türkiye 99.'su çıkaran okul aynı alanda ilk 1000'e dört öğrenci sokmayı başardı.

Bu öğrencilerden Edip Can Karabulut Türkiye 99.'su Doğukan Ersoy 341.'si Hazan Güner 609.'su ve Safiye Kara 908.'si oldu ve ham puan türünde Türkiye 1652.'si 3522.'si ve 4742.'si de yine bu liseden çıktı.

Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi olmasına rağmen bir öğrenci de sayısal puan türünde ilk 25 bine girmeyi başardı ve öğrenci velileri bu başarıların kendilerini çok gururlandırdığını ve öğretmenlere teşekkür ettiklerini belirttiler.

Bu büyük başarı Alanya'daki eğitim kalitesinin de bir göstergesi olarak kabul edildi ve Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi'nin öğrencilerini geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam ettiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.