1.000.000 Lira KOSKEB kredin hazır Alanya

1.000.000 Lira KOSKEB kredin hazır Alanya
Alanya evet ülkemizde girişimcinin girişimci ruhun yanında soluğu alan KOSKEB şimdi de tam 1 Milyon TL değerinde bir krediden söz etmektedir işte detaylar.

Alanya yılların iş kurma konusunda kolaylıklarını sağlamış bir kurumdan bahis ediyoruz işte o kurum KOSKEB olarak karşımıza çıkıyor ve bu eşsiz kurum tam olarak 1 Milyon liralık hibeden söz etmektedir işte detaylar.

KOSGEB girişimcilere yönelik farklı destek programları kapsamında en az 1 milyon TL'den başlayan krediler sunmaktadır.

Temmuz ayında iş fikrine dayalı projeleri hayata geçirmek isteyen kişiler bu güncel finansman desteklerini araştırmaktadır.

KOSGEB'in resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metinlerinde KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı kapsamında 1 milyon TL ile 20 milyon TL arasında değişen kredi imkanları duyurulmuştur.

Programın amacı küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş süreçlerini geliştirerek verimliliklerini ve rekabet güçlerini artırmak ve ekonomideki paylarını yükseltmektir.

Kredi süresi 12 ay olarak belirlenmiş olup azami 36 ay vade sunulmaktadır ve Türkiye Ekonomi Bankası da bu programa taraf olmuştur.

KOSGEB'in internet sitesinde güncel kredi ve finansman fırsatları ile ilgili bilgilendirme yapılmakta olup girişimciler bu fırsatlar hakkında detaylı bilgiye ve başvuru şartlarına ulaşabilirler. İlerleyen süreçlerde yeni projelerin açıklanması beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.