1,5 milyon bandı aşıldı Araç adedi 500 bine dayandı

1,5 milyon bandı aşıldı Araç adedi 500 bine dayandı
Kurban Bayramı tatilinde Muğla'nın Güney Ege'deki popüler turizm merkezlerinde 1,5 milyondan fazla yerli turist ağırlandı. İlçelere 500 binden fazla araç giriş yaptı işte detaylar.

Kurban Bayramı tatilinde Muğla'nın Bodrum Marmaris ve Fethiye ilçeleri 15 milyondan fazla yerli turisti ağırlayarak yoğun ilgi gördü. Muğla Valisi İdris Akbıyık tatil süresince ilçelere 500 binden fazla araç girişinin yapıldığını ve bölgede çadır karavan kamp alanları ile otellerin tamamen dolduğunu belirtti.

Güvenlik ve trafik önlemlerinin alındığı tatil döneminde lüks yat trafiği ve koylara olan ziyaretler de yoğunlaştı. Türkiye Otelciler Federasyonu yetkilileri 9 günlük tatilin uzatılmasıyla bölgedeki doluluk oranlarının yüksek olduğunu ve bu yoğunluğun bayram sonrasında da devam edeceğini öngördü.

Bodrum özellikle yerli turistler tarafından tercih edilerek beş yıldızlı otellerdeki doluluğun yanı sıra üç ve dört yıldızlı otellerde de yoğunluk yaşandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.