2500 Adete Ulaşıldı Devam Ediyor Alanya

2500 Adete Ulaşıldı Devam Ediyor Alanya
Alanya da Belediye Başkanlığında düzenlenen o etkinlikte 2500 kişiye erişerek ikramları gerçekleştirmeye devam etti işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayının birlik beraberlik ve paylaşma ruhunu yaşatmak amacıyla Alanya'da 2 bin 500 kişilik aşure ikramında bulundu.

Atatürk Anıtı Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü. İlçede yönetim erkanı da yer aldı ve etkinlikte yer alarak aşure dağıttı.

Aşureler Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Aşevi tarafından özenle hazırlanarak halka sunuldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Muharrem ayı nedeniyle Alanya'da büyük bir etkinlik düzenledi ve iki bin beş yüz kişiye aşure dağıttı.

Atatürk Anıtı Meydanı'nda yapılan bu etkinlikte insanlar aşure yemek için toplandılar. CHP'den bazı önemli isimler Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve diğer yetkililer de oradaydı.

Aşureler Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya Aşevi tarafından hazırlandı ve halka ikram edildi. Bu etkinlik insanlara birlik beraberlik ve paylaşmanın önemini hatırlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.