30 Yıllık Bekleyişte Taşlar Tamamlandı

30 Yıllık Bekleyişte Taşlar Tamamlandı
Antalya 30 yıllık bekleyişin son taşı kondu artık o otuz yıllık bekleyişte son adımlar atıldı işte detaylar.

Antalya gibi harika bir turizm cennetinin de son 30 yılı kapsayan bir sorunu vardı ve tüm taşlar tamamlanınca o otuz yıllık hasrete bir nokta konması da bilindi işte gelişen tüm detaylar şöyle şekillendi.

Antalya'nın en bilinen plajlarından biri olan Bambus Plajı 30 yıllık bir aranın ardından yeniden halkın kullanımına açıldı ve plajın açılması Muratpaşa Belediyesi'nin uzun mücadelesi sonucu gerçekleşti ve de hafta sonu plajı dolduran Antalyalılar 30 yıl sonra denizle buluşmanın keyfini yaşadı.

Plajın açılışında Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ilk kulaçı attı ve daha önce plajı işleten firmanın araçları bölgeden çekildi. Plaj 1994'ten itibaren özel şirketler tarafından işletiliyordu ve bu süreçte birçok tartışma ve de hukuki süreç yaşandı.

Muratpaşa Belediyesi plajın halkın kullanımına açılması için yıllarca uğraştı ve nihayetinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının kararıyla plaj belediyeye tahsis edildi.

Belediye Başkanı Ümit Uysal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 30 yıl sonra Bambus Plajı'nın yeniden Antalyalıların kullanımına açıldığını belirterek destek veren herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.