50 Milyon Yerine Artık 3 Milyondan Alıcı Bulacak

50 Milyon Yerine Artık 3 Milyondan Alıcı Bulacak
Şehri güzel Antalya da o bölgede eskiden 50 milyonluk olan artık 3 milyona düştü işte detaylar.

Antalya'nın Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesi bir zamanlar yatırımcıların gözdesi ve lüks konutların merkeziydi aslında bölgedeki altyapı eksiklikleri nedeniyle bu hayal çöktü.

Böylelikle normalde elli milyonluk olan 2 ya da 3 milyona kadar ilerledi ve 50 milyon TL'ye kadar çıkan daire fiyatları altyapı sorunlarının çözülememesi sonucu 2-3 milyon TL'ye kadar düştü.

Bölgedeki mülkiyet sorunu 2018'de çözülmüş ve tapu dağıtımları başlamıştı ancak altyapı eksiklikleri (elektrik su yol vb.) nedeniyle inşaat projeleri durma noktasına geldi.

Zarara neden olan bu durum ise pek de hoş olmadı dense yeridir işte ve bu durum müteahhitlerin ve yatırımcıların zararına daire satmalarına neden oldu.

Daire almadan önce bu durumları sentezlemek ise en doğrusu olacaktır diyebiliriz ve şu an ise düşük faiz oranları beklentisiyle daire almak için uygun bir zaman olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.