Akın akın gelmeye devam Sıcak Ayyuka çıkacakmış

Akın akın gelmeye devam Sıcak Ayyuka çıkacakmış
Sıcak kavurucu olunca plajlar da haliyle cennet misalih harika yerler anlamına geliyor Antalya da bu konuda nasibini alıyor ve dolup dolup taşacak seviyede plaj yoğunlukları bu sıcaklıklarda devam edeceğe benziyor.

Türkiye de sıcak bölge denince akla ilk gelen şehirlerden olan Antalya önümüzdeki günlerde bunun daha da öncüsü olmaya devam edecek ve kavurucu nitelikteki sıcaklıklarla mücadele edecek aynı zamanda kavurucu sıcaklık yanında plajlarda dolup dolup bu sayede taşmaya devam edecektir işte detaylar.

Antalya cehennem sıcaklarına ve yüksek neme rağmen her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlamaya devam ediyor.

Hava sıcaklığının 35 dereceye deniz suyu sıcaklığının 294 dereceye ulaştığı kentte nem oranı yüzde 83 olarak kaydedildi.

Bu koşullar turistlerin ve vatandaşların Konyaaltı Sahili'ne akın etmesini engellemiyor; haftanın yorgunluğunu atmak isteyenler denize giriyor dalış ve kürek sörfü yapıyor şezlonglarda güneşleniyor veya ağaçların gölgesinde serinlemeye çalışıyor.

Bunun yanında 15 Temmuz'dan itibaren sıcaklıkların 4-5 derece daha artması bekleniyor bu da iyiden iyiye bölgede sıcaklıkların kavurucu seviyelere çıkmasıyla eşit değerde olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.