ALANYA 140 kişi Kura dışı oldu

ALANYA 140 kişi Kura dışı oldu
Alanya Belediyesince yapılan pazar yeri kura çekilişleri son hızıyla normal seyrinde devam etti ancak son işlemler sonrası bir durum dikkatlerden kaçmadı işte detaylar.

Turizm cenneti Alanya da gerçekleştirilmesi yapılan pazar kura işlemlerinde farklı bir durum gözlemlenmiş oldu. Kura normal seyrinde devam etti ve son işlemler sonrası o ana dikkat çekildi işte detaylar.

Alanya'da bugün gerçekleştirilen Cuma Pazarı esnafı için kura çekiminde 140 pazarcı esnafı kura dışında kaldı. Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada pazar yeri çıkan üreticilere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kura dışında kalan 75 yaşındaki teyze engelli olmasına rağmen üreten amca ve diğer 140 çiftçi pazarcının mağduriyetine dikkat çekti. Göktepe bu duruma sebebiyet verenleri vicdani sorumluluğa davet etti ve üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesi için çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.