ALANYA-ANTALYA Ana Yol Yapım Çalışmaları EN SON DURUM

ALANYA-ANTALYA Ana Yol Yapım Çalışmaları EN SON DURUM
Ana yol çalışmalarında en son durum merak ediliyor işte Alanya Antalya ana yol son durum.

Antalya'nın hızla büyüyen trafiğine çözüm arayan Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi hazırladığı raporda kentin mevcut çevre yollarının yetersiz kaldığını ve yeni çevre yollarına acil ihtiyaç olduğunu belirtti.

MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca havaalanına inen yolcuların şehirde karşılaştığı trafik problemlerinin siyaset üstü bir konu olduğunu ve tüm yetkililerin bu soruna çözüm bulması gerektiğini vurguladı.

Şube ve Kent Çevre Gündemi Komisyonu Başkanı Mahmut Çelik Antalya-Alanya otoyolunun inşasına hızla başlanması gerektiğini havaalanından Alanya yönüne kesintisiz ve hızlı bir transfer alternatifi oluşturulmasının önemini belirtti.

Bunun yanı sıra kent içindeki trafik sorunlarını çözmek için üniversite kampüsü ve Andızlı mezarlığı gibi bölgelerde alternatif yolların planlanması ve toplu taşımanın iyileştirilmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.