Alanya Antalya o uygulama Başlatıldı Yapmayansa Yandı

Alanya Antalya o uygulama Başlatıldı Yapmayansa Yandı
Antalya ve Alanya şehrimizde o uygulamalar baş gösterdi ve bilinenlere göre o uygulamaya uymayanlar ise bundan kaçamayacaklar şeklinde belirtildi işte detaylar.

Son dönemde Türkiye genelinde trafik kazalarındaki artış nedeniyle trafik denetimleri yoğunlaştırıldı şehrimiz Alanya Antalya da bu uygulamalar daha da sık hale getirildi işte detaylar.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetim Şube Müdürlüğü’nün 24-27 Temmuz tarihleri arasında Güzelyurt Mahallesi’nde gerçekleştirdiği denetimlerde abartılı egzoz kullanımı kasksız motosiklet kullanımı ve ehliyetsiz araç kullanımı gibi ihlaller nedeniyle toplamda 67 sürücüye 231 bin 165 TL idari para cezası verildi ve 14 araç trafikten men edildi. Antalya ve Alanya'da da benzer sıkı denetimler sürdürülüyor.

Kurallara uymayan sürücülere ağır para cezaları uygulanırken bazı araçlar trafikten men ediliyor. Bu denetimler trafik kurallarına uyulmasını teşvik ederek kazaların azalmasına katkıda bulunuyor ve yetkililer denetimlerin devam edeceğini kurallara uymayan sürücülere ağır cezalar uygulanacağını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.