Alanya bu sıkıntı giderek büyüyor

Alanya bu sıkıntı giderek büyüyor
Alanya güzel bir turizm şehridir ve bu güzel yerde de bazı aksaklıklar ve problemler olabiliyor işte bu konudaki bazı bilgiler işte detaylar.

Alanya'da içme suyu sıkıntısı giderek büyüyor ve vatandaşlar bu durumdan oldukça şikayetçi. Yaz aylarının en sıcak günlerinde ilçenin birçok bölgesinde susuzluk sorunu yaşanırken yetkililerin yetersiz hizmetleri ve çözüm üretmedeki eksiklikleri tepkilere yol açıyor.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Tavlı Mahmutlar Mahallesi bölgesinde günlerdir tamir edilmeyen su borusu ve Küçükhasbahçe Mahallesinde düzenli su kesintileri gibi sorunlara dikkat çekerek Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni acil çözüm üretmeye çağırıyor.

Vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT'ın sorunu çözmede yetersiz kaldığını belirterek "2024 yılında Alanya'da bu sıcaklarda adeta Kerbela'yı yaşıyoruz" diyerek duruma tepki gösteriyor.

Özellikle eski belediyeden bu sorunların en kısa sürede çözülmesi talep ediliyor ve ASAT'ın Alanya'daki su krizine karşı rasyonel adımlar atması gerektiği vurgulanıyor ve soruna karşı bir yol aranıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.