Alanya da halkın beklediği oldu

Alanya da halkın beklediği oldu
Alanya da vatandaşlar tarafından heyecanla beklenen Elikesik Mahallesindeki yer alan o hizmet açıldı. Alanya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak halka açılışı yapılan bu hizmetten yerel halk ve turistler oldukça memnun işte detaylar.

Alanya Belediyesi 2023 yılının Ağustos ayında çalışmalarına başladığı Elikesik Mahallesinde yer alan halk plajını vatandaşların kullanımına açtı; bu haberi Alanya İlçe Başkanı sosyal medya üzerinden duyurdu. Elikesik Mahallesinde 2023 yılının Ağustos ayında yapımına başlanan halk plajını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı. Bu duyuru Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir tarafından sosyal medyada paylaşıldı ve bölge halkında büyük heyecan yarattı.

Alanya Belediyesi geçmiş yıllarda başlatılan Elikesik Mahallesindeki halk plajını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı ve yerel halkı ile turistler büyük bir sevinç yaşadı.

Bu duyuru Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.