Alanya dikkat o kontroller başladı

Alanya dikkat o kontroller başladı
Turizmin gözdesi şehrimiz Alanya da o kontroller çoktan başladı ve çok dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntılar var işte detaylar.

Turizme büyük hizmetleri olan Türkiye de turizm elçisi denildiğinde her zaman insanların aklına ilk gelen Alanya bölgemizde o kontroller bizzat başlatıldı ve insanların bu hususlarda çok dikkat etmesi kati şekilde o uygulamalarda kalmamaları gerekmektedir ve işte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı hijyen konusunda önemli bir adım atarak denetlenmesi gereken işletmelerin bir listesini hazırladıklarını duyurdu.

Özçelik zabıta ekiplerinin çalışması sonucu Alanya'da hijyen denetimi gerektiren 2 bin 165 işletmenin belirlendiğini açıkladı.

Bu işletmeler arasında 17 simit fırını 23 yufkacı 12 yemek fabrikası ve 270 kasap gibi yerler bulunuyor.

Başkan Özçelik bu işletmelerin ayda en az bir kez denetlenmesi amacıyla iki ekip kurduklarını ve gerekirse üç ekip ile denetimlerin sürdürüleceğini belirtti.

Denetimler hijyen standartlarının korunması ve halk sağlığının güvence altına alınması amacıyla titizlikle gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.