Alanya ekonomik durum yansıtıldı Talep malesef yok

Alanya ekonomik durum yansıtıldı Talep malesef yok
Alanya güzel güzide şehrin belediyesi şu sıralar elindeki bazı arsaları satışa çıkarmış durumda ve alıcı olup olmadığı konusunda ise kesin bilgiler henüz gelmemekte fakat bu arsa satışıyla ilgili... İşte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik Oba Mahallesinde satılmak üzere planlanan belediye arsasına talep olmadığını belirterek bu durumu ilçenin ve ülkenin ekonomik zayıflamasının bir göstergesi olarak değerlendirdi. Gazetecilere yaptığı açıklamada arsa için talep gelmemesi nedeniyle satışın gerçekleşmediğini ancak gelecekte yeniden satışa çıkarılabileceğini ifade etti.

Başkan Özçelik gelecek hafta ihaleye çıkılmayacağını fakat ilerleyen aylarda bu seçeneğin değerlendirilebileceğini ekledi. Başkan Tarık Özçelik gazetecilere yaptığı açıklamada Oba Mahallesinde satışa çıkarılan belediye arsası için talep olmadığını belirtti.

Özçelik bu durumu ilçenin ve ülkenin ekonomik zayıflığına bağladı. Arsaya talipli çıkmadığını ifade eden Özçelik ilerleyen aylarda tekrar satışa çıkarılabileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.