Alanya Elinde Vantilatörle Sokakta Gezecek Halde

Alanya Elinde Vantilatörle Sokakta Gezecek Halde
Alanya da sıcağın adeta gavur sıcaklarını andırdığı şu dönemde bambaşka bir sıcak hava dalgasıyla insanlık baş başa durumda. Gün geçtikçe inmeyen hava sıcaklıkları nem insanları bunaltmaya devam ediyor işte detaylar.

Sıcak hava dalgası Alanya şehrimizde bambaşka bir boyutta devam etmeye devam ediyor ve hava her geçen gün insanlığı baş döndürücü sıcak hava dalgasıyla ilerleyerek bunaltıyor.

Alanya da sıcak hava konusunda insanların neredeyse ellerinde vantilatör sokakta yürümeye başlayacağı derecede yoğun sıcak ve adeta kaçacak hiçbir yer yok her yer sıcak işte detaylar.

Antalya ve Alanya'da hava sıcaklığı 36 derece olarak ölçülürken nem oranının yüzde 80'e ulaşmasıyla hissedilen sıcaklık 40 dereceyi aştı.

Nem bulutu şehri sararken serinlemek isteyen vatandaşlar ve turistler sahillere akın etti.

Kleopatra ve Damlataş gibi ünlü sahiller yerli ve yabancı turistlerle dolup taştı.

Alanya'da nem oranının yüksek olması hissedilen sıcaklığı daha da artırıyor ve özellikle öğle saatlerinde vatandaşlar ile turistlerin gölgelik alanlarda vakit geçirmeleri öneriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.