Alanya güce Güç geliyor o tarih çok yakın

Alanya güce Güç geliyor o tarih çok yakın
Tatilcilerin uğrağı turizmin can simidi ve her yabancı turistin mutlaka görmek isteyeceği Alanya da Belediye Başkanı muhteşem bir haber duyurdu ve böylesi bir proje ile adeta uçuşa geçilebileceği demeç edildi işte detaylar.

Turizmin medarı iftarı Alanya şehrimizde her geçen gün daha da güzel gelişmeler olmaya devam ediyor ve bu son gelişmede ise Belediye Başkanımız şehrin gücüne güç katacak bir projeyle çıktı karşımıza işte detaylar.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Toslak Mahallesi'nde 2 MW ve 2.5 MW kapasiteli iki yeni güneş enerji santrali inşa edilecek alanları ziyaret etti.

Belediye, bu projelerle kendi tüketimini karşılamak üzere yeni tesisler eklemeye devam ediyor.

Projeler, toplamda 30.400 metrekarelik alanda kurulacak ve bu santrallerin enerji nakil hatları tamamlanmış durumda.

Özçelik, santrallerin belediyeye ekonomik katkı sağlayacağını belirterek, bu projelerin detaylarını ve gelecekteki planları inceledi.

Tesislerde 4192 adet panel ve 20 adet inverter kullanıldı ve kısmi kabul işlemleri yakında gerçekleştirilecek.

Özçelik, projelerin belediyeye önemli ekonomik katkılar sağlayacağını ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.