Alanya, kornaya ve egzoz dumanına boğuldu

Alanya, kornaya ve egzoz dumanına boğuldu
İlçemiz doğal ve tarihi güzellikleriyle müthiş bir turizm cenneti. Ancak bu durumu biz elimizden geldiği kadar bozmaya çalışıyoruz. Peki neden? Çözüm nedir?

İlçe merkezimiz son günlerde Hindistan trafiğini aratmayacak manzaralar sahne oluyor. Bir tek tuktuklar yok. Sağ olsun bu boşluğu da motosikletler ve elektrikli küçük araçlar dolduruyor.

Böyle bir kaos ancak herkes huzur bulmaya ve tatil yapmaya geldi. Bak sen şu işe. Efendiler önce şunu yapalım. Yolları trafiğe kapatalım. Bir tane Alanya var ve kimse tatile geldi diye benim huzurumu bozamaz, akıl sağlığımla oynayamaz. Güzel ilçemizi yaşanamayacak bir yer haline ise asla getiremez.

Şimdi gelelim diğer bir olaya. Bakın usanmadan, üşenmeden şu örneği vereceğim. Örnek vereceğim şehirler Porto, Lizbon... Adamlar yokuş yerlere bile tramvay koymuş. Bazı yerlere aracınla gidemezsin. Yol kapalı. Ayrıca etkili bir raylı sistem hattı da var. Şimdi soruyorum; bizde neden yok, ayrıca kimsenin neden böyle bir talebi yok.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.