Alanya nerededir Alanya bölesine nasıl gidebilirim

Alanya nerededir Alanya bölesine nasıl gidebilirim
Alanya hakkında elbette pek çok kişinin bir fikri bir gidebileceği güzargah alanı bulunmaktadır ancak şöyle bir gerçek vardır ki böylesi güzel bir turizm ortamı kesinlikle paha biçilmezdir işte detaylar.

Alanya muhteşem doğasıyla benzersiz çevre güzellikleriyle denizi plajları ve kumsallarıyla özellikle de doğa harikası alanlarıyla ve de geçmişi bize çok iyi anlatan tarihi bölgeleriyle ülkemiz bir numarası konumunda yer alıyor Alanya ilçesine nasıl ulaşabileceğiniz hakkında detaylar ise şu şekildedir.

Alanya Türkiye'nin güneyinde Antalya'ya bağlı turizm açısından gelişmiş bir ilçedir.

Coğrafi konumu doğal güzellikleri tarihi ve deniziyle dikkat çeken Alanya Antalya şehir merkezine 130 kilometre mesafededir.

İlçeye karayolu ve havayoluyla ulaşım mümkündür. Karayoluyla Antalya'dan 1 saat 50 dakikada İstanbul'dan 10 saatte Ankara'dan 6 saatte İzmir'den 7 saatte ulaşılabilir.

Havayoluyla ise Gazipaşa Havalimanı (Alanya'ya 40 km) ve Antalya Havalimanı kullanılabilir.

Gazipaşa'ya yurtiçi ve yurtdışı seferler yapılırken Antalya Havalimanı da geniş uçuş seçenekleri sunar.

Şehirlerarası otobüs seferleri de mevcuttur; İstanbul'dan 14 saat Ankara'dan 9 saat İzmir'den 10 saat sürer.

Alanya'ya ulaşım sonrası otel seçenekleri için çeşitli konaklama hizmetleri sunulmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.